Belangstelling voor onze school?

Op zaterdag 17 november en zaterdag 24 november 2018 hebben wij tussen 13.00 en 16.00 uur Open dag gehouden op de locatie van Groot Spriel College. Deze dagen waren een groot succes en vele belangstellenden waren aanwezig om sfeer te proeven en iets mee te krijgen van het Ecologisch Pedagogisch Onderwijsconcept.

Heeft u onze Open dag gemist? Blijf via onze website op de hoogte! Daarnaast kunt u altijd het contactformulier invullen met de vraag of wij u op de hoogte houden, waarna wij u berichten van alle ontwikkelingen rond Groot Spriel College.

Ook kunt u op de hoogte blijven door ons te mailen op info@grootsprielcollege.nl. Wij brengen u dan als eerste op de hoogte wanneer er Open dagen georganiseerd worden op de Garderenseweg 150 te Putten. Alvast van harte welkom op onze locatie!

Deo volente 14 en 23 januari zullen er twee aanmeldingsavonden georganiseerd worden voor ouders. U kunt op die avond uw kind aanmelden voor het eerste cursusjaar van Groot Spriel College en vragen stellen die bij u leven als ouder.

Op deze avonden zal het bestuur aanwezig zijn evenals een zorgconsulent, een interne begeleider (IB’er) en iemand die veel afweet van hoogbegaafdheid. Dit om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met de juiste route voor uw kind.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een van de aanmeldingsavonden krijgt u enige tijd voorafgaand aan de avond een mail met verdere informatie rond de aanmeldingsavond. U kunt zich hieronder inschrijven voor de aanmeldingsavonden. Dit kan ook op de homepage.

1e Open dag: 17 november 2018

Inschrijfmogelijkheid voorbij

2e Open dag: 24 november 2018

Inschrijfmogelijkheid voorbij

1e Aanmeldingsavond: 14 januari 2019

Inschrijfmogelijkheid voorbij

2e Aanmeldingsavond: 23 januari 2019